Dîncu: De ce să-l dăm noi jos pe Cîţu? Pentru noi, în acest moment, el este un foarte bun agent electoral

Dîncu: De ce să-l dăm noi jos pe Cîţu? Pentru noi, în acest moment, el este un foarte bun agent electoral

Vasile Dîncu FOTO Facebook

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu este de părere că PSD ar trebui să aştepte Congresul PNL şi să îl demită pe Florin Cîţu din funcţia de premier după ce câştigă şefia partidului. „Efectul politic e mai mare să dai jos preşedintele PNL”, a declarat Vasile Dîncu la DIgi24.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În politică totul e strategie dacă suntem oameni raţionali. Cîţu e pentru noi în acest moment un foarte bun agent electoral. De ce să ne băgăm noi în această bătălie? Cîţu oricum e terminat. Fie că ajunge preşedinte în 25 septembrie şi-l vom da jos după aceea, pentru noi e mai interesant şi efectul politic e mai mare să dai jos preşedintele PNL”, a declarat Vasile Dîncu la Digi24. 

„Există calcule strategice şi corecte din perspectiva partidului nostru să nu ne introducem în această bătălie. Ei ne oferă mereu ocazii de genul acesta. Acum cu trimiterea unei contestaţii la CCR noi vom aştepta această decizie a Curţii”, a mai explicat Dîncu. 

Preşedintele Consiliului Naţional a subliniat că imaginea partidelor aflate la Putere se deteriorează. „Noi suntem într-o situaţie bună, pentru că imaginea partidelor de la putere se deteriorează continuu. Sper să reuşim să fim inteligenţi, să nu ne folosească cei de la putere ca pe un ciocan cu care îşi dau în cap unii altora", spunea Vasile Dîncu în 3 septembrie, în cadrul emisiunii "În faţa ta".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările