Deputat PNL: Dăncilă, demisia! Autostrăzi nu avem! Neaga e vinovat, dar cine l-a tolerat şi susţinut?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mugur Cozmanciuc
Mugur Cozmanciuc

Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, i-a cerut  demisia premierului Viorica Dăncilă pentru lipsa construcţiei de autostrăzi. Cozmanciuc susţine că Dăncilă trebuie să plece acasă odată cu directorul Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga, căruia premierul i-a cerut demisia.

“Dăncilă, demisia! Autostrăzi nu avem! Neaga e vinovat, dar…..cine l-a tolerat şi susţinut!?! Cum cine? GUVERNUL PSD! Dacă a cerut demisia lui Narcis Neaga, ar trebui să îşi dea şi premierul demisia! Narcis Neaga, omul care trebuia să termine autostrăzile! Şi la sfârşitul anului premierul îl ”ameninţa” cu demiterea. În decembrie 2018 se lăudă că “anul acesta trebuie să terminăm 100 de kilometri de autostradă. Pe 31 decembrie, trebuie să vină şeful CNAIR să spună că îi avem”. Întrebată ce se va întâmpla dacă directorul CNAIR va anunţa că nu sunt gata cei 100 de kilometri de autostradă, Dăncila a replicat sec: “Dacă zice că nu îi avem, pleacă acasă!”. În iulie 2019 cei 100 de kilometri de autostradă nu sunt gata! Premierul a înfiinţat un departament să îi spună că nu există! Şi brusc şi-a adus aminte că trebuie să îl demită pe Narcis Neaga! Toate aceste jocuri populiste, de imagine, nu mai ţin! Narcis Neaga trebuia demis de mult! E timpul faptelor, nu al acţiunilor de imagine! Hai cu autostrăzile! Hai cu Autostrada Moldovei!”, susţine Mugur Cozmanciuc.

Premierul Viorica Dăncilă a confirmat faptul că CNAIR a dezinformat atunci când a anunţat că va fi deschisă integral circulaţia pe autostrada Sibiu-Nădlac şi că vor fi realizaţi 180 de kilometri de autostradă, în acest an.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite