CTP, despre Vlad Voiculescu: Este dezamăgitor pentru mine. A avut un început de mandat care nu-mi place

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este de părere că ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu „are un început de mandat dezamăgitor” şi că a făcut mai multe greşeli.

Jurnalistul i-a reproşat lui Vlad Voiculescu faptul că a declarat că nu crede că în Bucureşti rata de infectare a scăzut sub 3 la mia de locuitori şi nu este cazul relaxării măsurilor, fără să susţină cu dovezi afirmaţia.

„Ce-i aia nu cred? Are la dispoziţie un întreg aparat domnul ministru, care poate produce cifre. Cu asta se ocupă Ministerul Sănătăţii. Trebuia să vină să ne spună: Iată cifrele pe care le-a găsit Corpul de control şi care nu corespund cu acest 3 la mie. Ce-i aia nu cred? Nu a venit cu dovezi, cu demonstraţii”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Jurnalistul a continuat: „Domnul ministrul acuză, practic, fosta conducere a Ministerului Sănătăţii, liberală, că a comunicat prost cifre cu oameni şi că de aceea s-a generat neîncredere în vaccinuri şi în măsurile sanitare. Asta ne spune domnul Voiculescu printr-o încercare politică, destul de clară, de a arăta că ieri a fost întunericul cu alde Tătaru şi liberalii, şi astăzi este lumina cu domnul Voiculescu. Asta este mişcarea. Fără să ofere nişte probe, dovezi. Domnul Voiculescu este dezamăgitor pentru mine. A avut un început de mandat care nu-mi place. Sper să facă în continuare lucruri bune la Ministerul Sănătăţii. I-aş spune să facă mai puţină politică şi mai multă administrare medicală. Cam asta a făcut şi Nelu Tătaru, care iarăşi a fost o persoană care ne-a dat speranţe”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite