Continuă conflictele din interiorul PSD. Liderul CJ Teleorman cere îi demisia lui Marian Oprişan: Nu cred că mai are ce căuta în PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele CJ Teleorman, Dănuţ Cristescu FOTO Facebook / Dan Cristescu
Preşedintele CJ Teleorman, Dănuţ Cristescu FOTO Facebook / Dan Cristescu

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, Dănuţ Cristescu, a lansat un atac asupra  baronului de Vrancea Marian Oprişan, despre care spune că ar trebui să facă „un pas în spate” în urma rezultatelor „extrem de slabe” de la prezidenţiale. „Nu cred că mai are ce să caute domnul Marian Oprişan în PSD”, a subliniat Cristescu.

„La un moment dat, domnul Ciolacu a ieşit la declaraţii şi, hop, imediat s-a poziţionat domnul Oprişan în spatele lui. Eu l-aş ruga pe dl Oprişan să facă un pas în spate. Nu cred că mai are ce să caute domnul Marian Oprişan în PSD. Şi să urmărim şi alegerile prezidenţiale, în timp, dar şi alte tipuri de alegeri şi vom constata că domnul Oprişan nu s-a implicat deloc, nemaivorbind de faptul că jigneşte pe toată lumea, în fiecare CEx. Aţi văzut ce s-a întâmplat şi după europarlamentare când, imediat după ce preşedintele partidului a fost arestat, nu-l mai cunoştea că a fost preşedinte, dar până atunci îl recunoştea şi chiar îl aprecia. Deci, astfel de persoane, după părerea mea, nu au ce să caute într-un partid cum este PSD. Dacă vrei să faci cu adevărat o resetare, o reformă, trebuie spus, în primul rând, ce facem pentru cetăţeni, care este programul nostru în continuare”, a declarat preşedintele CJ Teleorman, citat de Cronica de Teleorman,

Acesta şi-a arătat nemulţumirea faţă de Oprişan şi vizavi de modul în care acesta conduce Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR), Cristescu adăugând că se gândeşte să nu mai plătească contizaţia.

„Vreau să vă spun că o să transmit un semnal serios şi la UNCJR. Este inadmisibil ca UNCJR să nu se întrunească efectiv doi ani. Am avut o singură întâlnire, atunci când domnul Marian Oprişan a devenit preşedinte şi atât. În aceste condiţii, mă gândesc foarte serios dacă să mai plătesc acea cotizaţie din partea judeţului Teleorman. Să vedem cum ne reprezintă UNCJR pe noi, la nivel de preşedinţi de consilii şi judeţe în ansamblu”, a adăugat social-democratul.

În opinia preşedintelui CJ Teleorman, „trebuie făcută o analiză adevărată” la nivelul partidului şi „trebuie organizat un congres, nu să fugim după funcţii”.

”Partidul Social Democrat trebuie să ofere o alternativă cetăţenilor din România şi din judeţul Teleorman. Eu reprezint judeţul şi sunt foarte interesat de obiectivele de investiţii şi de dezvoltarea judeţului. Şi atunci trebuie să monitorizăm ce face Guvernul PNL în perioada următoare pentru cetăţeni. Şi aici avem nevoie de oameni care să fie în opoziţie şi care să taxeze anumite greşeli pe care le fac cei de la putere. În aceste condiţii, nu sunt mulţumit de faptul că fugim după nişte funcţii şi nu avem soluţii pentru cetăţeni. Trebuie să prezentăm în continuare cetăţenilor care este oferta noastră politică de viitor şi nu ce am văzut - domnul Oprişan, în spatele domnului Ciolacu. Domnul Oprişan să-şi vadă de treaba lui”, a conchis Cristescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite