Ciolacu, despre desfiinţarea Secţiei speciale: Nu sunt de acord. Am văzut cu toţii cum a funcţionat România fără ea

Ciolacu, despre desfiinţarea Secţiei speciale: Nu sunt de acord. Am văzut cu toţii cum a funcţionat România fără ea

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la desfiinţarea Secţiei speciale pentru infracţiunile în justiţie, întrebându-se cum va fi aceasta desfiinţată, în condiţiile în care „trăim într-o ţară democratică, există nişte reguli democratice”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu s-a întrebat duminică, la Antena 3, referindu-se la intenţia Guvernului de a desfiinţa Secţia specială pentru infracţiunile în justiţie, cum va fi aceasta desfiinţată, în condiţiile în care „trăim într-o ţară democratică, există nişte reguli democratice”, spunând că nu este de acord cu desfiinţarea acestei secţii, scrie news.ro

„Cum o vor desfinţa? Trăim într-o ţară democratică, exist nişte reguli democratice. Am văzut cu toţii cum a funcţionat România fără secţia specială... Au fost nişte abuzuri recunoscute inclusiv de Comisia de la Veneţia. Nu sunt de acord cu desfiinţarea, dar nu cred că eu sau PSD contăm foarte mult în privinţa votului pe care urmează să îl dea”, a afirmat Ciolacu.

Guvernul Orban a discutat, vineri, un Memorandum privind Secţia specială de investigare a infracţiunilor din Justiţie. Ministerul Justiţiei propune desfiinţarea acesteia sau regândirea modului în care funcţionează.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: