Ciolacu acuză Guvernul că nu a prevenit inundaţiile din ultimele zile: S-au pitit toţi în spatele lui Raed Arafat

Ciolacu acuză Guvernul că nu a prevenit inundaţiile din ultimele zile: S-au pitit toţi în spatele lui Raed Arafat

Marcel Ciolacu, liderul PSD. FOTO Arhivă Adevărul

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni seară, că Guvernul ar fi trebuit să ia măsuri pentru a preveni inundaţiile din ultimele zile, însă, da ce obicei când se întâmplă „o catastrofă” este trimis Raed Arafat să gestioneze situaţia. S-au pitit toţi în spatele lui Raed Arafat”, afirmă Ciolacu

Ştiri pe aceeaşi temă

”Au fost trei provocări majore – pandemia, vaccinarea, acum au apărut inundaţiile (...) Ei confundă Guvernul României cu Guvernul coaliţiei. Ăla e Guvernul României. Acum confundă funcţia de prim-ministru al României cu candidatul Cîţu de la PNL, de parcă interesează pe cineva”, a declarat, luni seară, Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Liderul PSD acuză Guvernul că nu a intervenit la timp pentru a preveni inundaţiile produse în ultimele zile.

„Noi acţionăm pompieristic, numai când se întâmpă o catastrofă, numai atunci intervenim. O să vă spun un lucru care nu-mi aduce voturi: s-au pitit toţi în spatele lui Raed Arafat. Raed Arafat intervine când nu mai există altă soluţie. Prevenţia o face Guvernul şi cu specialiştii”, a mai declarat Marcel Ciolacu.  

Zeci de localităţi din mai multe judeţe au fost afectate, în ultimele zile, din cauza ploilor abundente.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările