Barna: Nu este vorba despre o alianţă, nici cu PSD, nici cu AUR, este vorba despre o moţiune de cenzură prin care premierul este trimis acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Declaraţii - Dacian Cioloş - Dan Barna - Parlament - 1 sep 2021 / FOTO Inquam Photos / George Călin
Declaraţii - Dacian Cioloş - Dan Barna - Parlament - 1 sep 2021 / FOTO Inquam Photos / George Călin

Vicepremierul Dan Barna a fost prezent la plecarea fostului ministru al Justiţiei de la minister, unde a precizat că USRPLUS urmează să aibă o altă şedinţă pentru a stabili modul în care va merge mai departe, în contextul în care partidul susţine că va vota o moţiune de cenzură în cazul în care premierul nu-şi dă demisia.

„Nu este vorba despre o alianţă nici cu PSD, nici cu AUR, este vorba despre o moţiune de cenzură prin care premierul este trimis acasă pentru că nu are competenţa profesională şi morală să conducă un Guvern”, a declarat vicepremierul. 

El a reiterat faptul că partidul pe care îl conduce va depune moţiune de cenzură. „A fost o decizie în unanimitate a BPN al USRPLUS prin care premierul nu mai are sprijin politic, este o decizie ireversibilă, în zilele următoare vom depune o moţiune de cenzură”, a mai declarat el. 

Vicepremierul mai spune că partidul pe care îl conduce speră ca cei din PNL să propună un om serios şi competent. „Sperăm ca acest premier să devină un premier în istorie pentru că această Coaliţie de Guvernare poate să continue şi ne aşteptăm ca partenerii de la PNL să propună un om serios, un om competent, care are pur şi simplu proprietatea şi valoareea propriului cuvânt pentru că acesta a fost de fapt problema de fond de mai multe luni de zile”, a mai completat el. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite