Alin Tişe pune tunurile pe şeful PNL: Dacă Ludovic Orban va fi reales, partidul o să ajungă la cel mult 10%

Alin Tişe pune tunurile pe şeful PNL: Dacă Ludovic Orban va fi reales, partidul o să ajungă la cel mult 10%

Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj. FOTO Facebook Alin Tişe

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, continuă conflcitul cu organizaţia centrală, acesta poziţionându-se clar împotriva lui Ludovic Orban, despre care spune că va duce partidul la cel mult 10%, dacă va fi reales ca preşedinte.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cred că liberalii clujeni nu o să-l aleagă pe Orban. Dacă o să-l aleagă o să ajungă partidul la 7% din nou, aşa cum este obişnuit Ludovic Orban. Probabil că mult timp a făcut parte dintr-un partid foarte mic. În partidele foarte mici toţi au funcţii. Într-un partid mare nu pot toţi să aibă funcţii. Un partid de 7% e una şi unui de 30% e altceva. Dacă va fi reales Ludovic Orban partidul o să ajungă la cel mult 10%, ceea ce este foarte grav şi cu riscul de a exista şi alte consecinţe pentru partid. Cred că nu va fi reales. Este greu de zis acum cine va fi ales”, a spus Alin Tişe la GOLD FM, potrivit stiripesurse.ro
 
Alin Tişe a precizat că şi în 2017 a ales să nu-l susţină pe Ludovic Orban, ci a mers pe varianta Cristian Buşoi. Astfel, preşedintele CJ Cluj consideră faptul că poziţionarea sa din trecut a fost pedepsită inclusiv prin lipsa consultării organizaţiei Cluj când s-a stabilit lista cu miniştri şi secretari de stat. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările