VIDEO Imagini de la protestul de la MAI, convocat de Cumpănaşu. Ce spune despre stadiul investigaţiei intervenţiei în cazul Caracal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, 15 septembrie, ziua în care Alexandra Măceşanu, una dintre fetele omorâte de criminalul din Caracal, Alexandru Cumpănaşu a lansat o invitaţile la un protest paşnic în faţa sediului MAI, însă a fost criticat că face campanie electorală, în condiţiile în care mai multe persoane au strâns semnături la faţa locului.

„Vă aştept pe toţi să dăm un semnal clar tuturor autorităţilor că aşa nu se mai poate şi ca dreptul la viaţă nu este negociabil. Vă aşteptăm la un miting paşnic”, a scris Cumpănaşu pe Facebook, în invitaţia iniţială.

Potrivit aktual24.ro, tonul său s-a înăsprit odată ajuns în Piaţa Victoriei: Sunt alaturi de sute de oameni in Piata Revolutiei. Ii invit pe toti romanii sa vina sa protesteze fata de toate abuzurile si nenorocirile”, a spus Cumpanasu la Antena 3.

 În acest context, Cumpănaşu a vorbit despre stadiul investigaţiilor cu privire la intervenţia poliţiştilor şi a procurorilor în cazul Caracal.

"Am primit răspunsul doar pentru prima parte a investigaţiei, pentru modul cum s-a intervenit în prima etapă, respectiv acea suspendare a procurorului Popescu şi prin Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţiei, începerea urmăririi penale pentru abuz în serviciu faţă de poliţişti şi faţă de procurori. 

În ceea ce priveşte procurorii DIIICOT, acest răspuns al doamnei Savonea spune foarte clar, că au de gând să investigheze pe procuroii DIICOT dacă le vom da exact ce anume trebuie să facă, ce trebuie să investigheze”, a declarat Cumpănaşu la Antena 3, potrivit stiridiaspora.ro.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite