Protest al actorilor în faţa TNB: Tudorele, abrogă OUG 7 - printre protestatari, Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ, Mihai Călin, Marius Manole FOTO VIDEO

Protest al actorilor în faţa TNB: Tudorele, abrogă OUG 7 - printre protestatari, Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ, Mihai Călin, Marius Manole FOTO VIDEO

Foto INQUAM PHOTOS

Actori ai Teatrului Naţional din Capitală au protestat duminică în faţa instituţiei, cerând abrogare a OUG 7, de modificare a legilor justiţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Protestul actorilor Teatrului Naţional s-a desfăşurat în faţa teatrului, printre participanţi aflându-se Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ. Mihai Călin, Marius Manole.
 
 
"Nu e un spectacol, Nu e uşor să vii şi să prfotestezi este un risc asumat. Dacă lucruruole merg normal într-o ţară, nu ai de ce să proestezi. Totul merge din ce în ce în ce mai prost", a declarat Victor Rebngiuc, în aplauzele celor prezenţi.
 
"Ce se întâmplă în ţară este ceva ruşinos", a declarat şi Mariana Mihuţ.
 
Actorul Marius Manole este cel care de fapt a anunţat în cursul acestei săptămâni intenţia artiştilor de a se solidariza cu manifestaţiile organizate de magistraţi pe tema Ordonanţei de modificare a legilor justiţiei.
 
Protestatarii aveau o bucată mare de pânză pe care scrie "Tudorele, abrogă OUG 7".
 
De asemenea, unii dintre manifestanţi aveau pancarte pe care scria ":Independenţa justiţiei", "tudorel, demisia".
 
Actorul Marius Manole a anunţat că duminică, înaintea spectacolului "Revizorul" de la Teatrul Naţional, va fi alături de colegii săi în faţa teatrului, purtând o banderolă albă la mână, banderolă pe care o vor purta până când OUG va fi retrasă.
 
 
Duminică, de la ora 18.00, ne revedem în Piaţa Victoriei! La ora 19:00, plecăm în marş spre Ministerul Justiţiei. Miza acestor zile pentru noi toţi este independenţa Justiţiei!", este anunţul postat pe pagina de Facebook Corupţia Ucide.
 
Organizatorii anunţă că protestele continuă până la abrogarea ordonanţei 7/2019 şi desfiinţarea Secţiei pentru magistraţi.
 
"Parchete din toată ţara şi-au suspendat activitatea. Magistraţii, procurori şi judecători deopotrivă protestează zilnic pe treptele Tribunalelor. 
 
Suntem solidari cu toate revendicările acestora şi mesajul nostru pentru ei este să nu cedeze în fata Guvernului! Suntem alături de ei, le apreciem munca şi vom lupta împreună până la capăt pentru aceleaşi valori!", precizează ei.

FOTO Inquam Photos / George Călin

Imagini din aceeasi galerie
  • FOTO Inquam Photos / George Călin
  • Marius Manole. FOTO Inquam Photos / George Călin
  • Victor Rebengiuc și Mihai Călin. FOTO Inquam Photos / George Călin
  • Victor Rebengiuc. FOTO Inquam Photos / George Călin
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: