Momentul în care o româncă însărcinată care era dusă la un bordel este salvată de un taximetrist din Marea Britanie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără româncă a ajuns în Marea Britanie după ce a răspuns la un anunţ privind un job la un salon de masaj. Însă anunţul s-a dovedit fals, iar femeia a fost sechestrată într-un bordel londonez. Apoi, a fost dusă într-un alt oraş şi forţată să pozeze în lenjerie intimă pentru site-uri pentru adulţi. Urma să fie folosită pentru prostituţie, dar a fost salvată de un şofer de taxi.

Un şofer de taxi din Marea Britanie a salvat o româncă însărcinată. Aceasta urma să fie traficată în scopuri sexuale de către Robert Enescu, în vârstă de 26 de ani, care i-a spus că ar fi urmat să lucreze într-un salon de masaj, conform mirror.co.uk.

Şoferul de taxi, Tahir Mehmood, a observat că femeia era speriată când Enescu a urcat-o în taxi şi a sunat la poliţie. Lui Tahir i se ceruse, de către traficantul român, să o ducă pe femeie la un bordel, însă acesta a stat de vorbă cu victima şi  a alertat poliţia, astfel c[ mai multe femei din bordel au fost salvate de către autorităţi. 

Pe numele lui Enescu a fost emis un mandat de arestare în februarie. Acesta a negat că ar fi vrut să o traficheze pe femeie în scopuri sexuale. Autorităţile însă l-au acuzat, iar judecătorii l-au găsit vinovat şi l-au condamnat la 9 ani de închisoare. Bărbatul este acum căutat pentru a fi încarcerat. 

Imagine indisponibilă

FOTO: Traficantul Enescu/ WMP

Şoferul va primi onoruri pentru fapta sa eroică de la West Midland Police  

   

„-Femeia a urcat în taxi. Am început să conduc, iar ea era supărată. Plângea. Am întrebat-o ce s-a întâmplat. Am oprit şi am rugat-o să îmi spună ce are. Mi-a zis că a ajuns în ţară acum patru zile şi că a venit să lucreze ca maseuză, dar acum i s-a zis că trebuie să facă prostituţie şi că ea nu doreşte asta. I-am zis că voi suna la poliţie şi va primi ajutor. Poliţiştii au ajuns repede şi au dus-o la secţie. M-au felicitat pentru cum am acţionat.

 Am ştiut să acţionez aşa deoarece am dat un test pentru a obţine dreptul de a profesa ca şofer de taxi. Am fost învăţaţi cum să ajutăm clientul şi să sunăm la poliţie dacă avem vreo suspiciune”, a spus şoferul de taxi.

Imagine indisponibilă

FOTO: Şoferul de taxi/ WMP

VIDEO cu momentul în care taximetristul cere sprijinul Poliţiei

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite