Mărturie de la locul unde şoferul român de camion a fost ucis cu o sabie: „Salvarea a venit după o oră şi 30 de minute”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Salvarea a venit după o oră şi 30 de minute”.
„Salvarea a venit după o oră şi 30 de minute”.

Mihai Spătaru a fost înjunghiat mortal, duminică, de un atacator necunoscut într-o parcare de pe A28 din Somme, între Abbeville şi Amiens, în zona de odihnă Le Translay. Şoferul a fost atacat cu o sabie şi o colegă, româncă şi ea, a povestit ce s-a întâmplat acolo.

Mihai spătaru era din Brăila şi trăia în Spania, alături de soţia sa care îi era şi colegă de echipaj. 

La locul faptei s-au aflat mai mulţi şoferi români, dar niciunul nu a coborât pentru a ajuta femeia căreia îi murise soţul. Doar şoferul român al unei dubiţe şi o colegă de pe alt camion au încercat să facă ceva.

O colegă, Marina Nicoleta a spus că salvarea a ajuns după o oră şi 30 de minute, ea fiind cea care a sunat.

Cazul tânărului şofer român de camion ucis cu sabia într-o parcare din Franţa a ajuns în Parlamentul European

Tot ea a povestit pe Facebook că ceilalţi şoferi aflaţi în parcare s-au încuiat în cabine, când soţia românului striga disperată după ajutor. „Colegul nostru Mihăiţă a coborât jos din camion pentru nevoile fiziologice înainte de somn, până să coboare i-a spus soţiei sale (erau echipaj soţ-soţie) că dacă tot merge la baie vrea să verifice şi remorca, mai exact lacătul de pe remorcă, deoarece venea din Anglia cu DHL, în acel moment au dat nas în nas cu hoţii care s-au speriat şi l-au înjunghiat fix în inimă cu o sabie, şi, din păcate, colegul nostru nu a avut şanse la viaţă!” conform Observatornews.

Ruşine tuturor colegilor noştri care au fost acolo, şi în momentul când au văzut o femeie disperată că bate la toate camioanele după ajutor, v-aţi încuiat în cabină! Şi mulţumim colegului de pe 3,5 care chiar a dat dovadă de omenie! Am înţeles că dimineaţa la ora 7 poliţia deja avea o pistă unde l-ar putea găsi pe criminal! Nu vorbesc din auzite, am fost la faţa locului! Drum lin, Mihăiţă!”, a scris pe Facebook Marina Nicoleta.

Autorităţile din Franţa nu au niciun fel de informaţii privind criminalul sau motivul comiterii crimei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite