Eugen Tomac anunţă că a reuşit să revină din America, după ce a schimbat mai multe avioane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Tomac, liderul PMP
Eugen Tomac, liderul PMP

Liderul PMP, Eugen Tomac, care a fost blocat în Statele Unite ale Americii din cauza pandemiei de coronavirus, anunţă că a reuit să ajungă în ţară, după ce a schimbat mai multe avioane. Tomac va sta izolat 14 zile la domiciliu.

”În sfârşit, acasă. Voi lucra doar de la biroul de acasă timp de 14 zile, aşa cum este recomandat în cazul persoanelor care vin din state aflate în zona galbenă. Am schimbat câteva avioane, a fost un drum lung, însă am fost prudent şi mi-am luat toate măsurile de protecţie ce se impun în această situaţie”, a scris, vineri, pe Facebook, Eugen Tomac.

Lierul PMP afirmă că ”singura armă împotriva acestui inamic invizibil este, aşa cum s-a demonstrat până acum, izolarea” şi asta va face şi el.

”Recomand tuturor să facă acelaşi lucru spre a ieşi cât mai rapid din această stare de asediu. Sunt sigur că vom reuşi!”, a mai scris Tomac.

Duminică, liderul PMP, Eugen Tomac, anunţa că este blocat în SUA, unde a zburat pentru a participa la un eveniment.

”După un zbor de 9 ore, când am aterizat la Washington, preşedintele Trump tocmai anunţa instituirea stării de urgenţă”, anunţă Tomac, al cărui eveniment s-a anulat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite