Criminalul Ion Turnagiu a încercat să îl convingă pe judecător că merită să fie cercetat acasă, după ce a incendiat o fată de 17 ani. Se laudă cu bani şi „relaţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criminalul Turnagiu Ion, cel care a incendiat-o pe adolescenta din Mehedinţi după ce aceasta a depus o plângere la Poliţie pentru viol, a declarat în faţa instanţei că vrea să fie plasat în arest la domiciliu, deoarce are „relaţii” şi o poate ajuta pe victimă să se recupreze.

Bărbatul, liberat condiţionat anul trecut după ce a executat 25 de ani dintr-o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă, a încercat astfel să îl convingă pe judecătorul de drepturi şi libertăţi că merită să fie cercetat acasă, transmite Digi24.

Informaţiile apar în motivarea deciziei de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Ion Turnagiu, acuzat de tentativă de omor după ce a aruncat cu benzină pe o tânără de 17 ani şi i-a dat foc. El a reacţionat în acest fel, după ce fata îl acuzase de viol şi agresiune.

Se laudă cu bani şi „relaţii”

În momentul în care a fost prins de poliţişti şi dus la audieri, bărbatul a spus că nu vrea să facă declaraţii, menţionând că nu a mai mâncat de 4 zile şi că este foarte supărat de plângerea făcută de fată pe numele său.

Ajuns în faţa instanţei, bărbatul în vârsă de 46 de ani, care a stat în închisoare 26 de ani pentru 5 crime, i-a cerut judecătorului de drepturi şi libertăţi să îl plaseze în arest la domiciliu, spunând că are mijloacele financiare necesare, dar şi „relaţii” care ar putea fi folosite pentru a o ajuta pe fată să se recupereze.  Tânăra este internată în stare gravă la spital.

Ministrul Justiţiei a demis din funcţie, marţi, conducerea Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin, pentru liberarea deţinutului Ion Turnagiu, criminalul care a incendiat o fată de 17 ani.

Fata de 17 ani incendiată de criminalul Ion Turnagiu a fost supusă, luni, celei de-a patra operaţii la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, unde medicii fac tot posibilul să o salveze.

Criminalul Turnagiu Ion (46 de ani), cel care a incendiat-o pe adolescentă după ce aceasta a depus o plângere la Poliţie pentru viol, a fost liberat condiţionat din închisoare în 10 mai 2019. După liberare, bărbatul a ajuns să lucreze cu ziua şi a devenit prieten cu tatăl fetei. Şi-a deschis un cont pe Facebook, unde cu o zi înainte de a o incendia pe tânăra de 17 ani a înregistrat un mesaj de adio: „Vă mulţumesc tuturor şi bunul Dumnezeu să le dea la toţi de acum înainte după inima şi sufletul nostru. Vă iubesc, adio!”.

Citeşte şi:

Cum a fentat sistemul Ion Turnagiu, criminalul care a incendiat o fată de 17 ani. Probaţiunea, ultima verigă din „lanţul slăbiciunilor“

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite