Controale şi amenzi în Gara de Nord. Oamenii legii verifică dacă oamenii poartă masca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Guliver/Gettyimages
Foto: Guliver/Gettyimages

Peste 129 de amenzi, în valoare de 60.000 de lei, au fost aplicate de poliţişti şi jandarmi în ultimele 48 de ore, în urma unor controale în trenuri care vin sau pleacă din Gara de Nord din Bucureşti, precum şi în zona adiacentă gării.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Brigada Specială de Invervenţie a Jandarmeriei Române au realizat mai multe controale în trenurile ce pleacă sau sosesc în Gara de Nord, dar şi în zona adiacentă, conform Mediafax, citat de DIGI24.

Astfel, în ultimele 48 de ore au fost verificate trenuri de călători, locurile de staţionare şi peroanele, dar şi zona din proximitatea Gării de Nord, fiind constatate şi aplicate peste 129 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 60.000 de lei, cele mai multe fiind pentru încălcări ale prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, conform sursei citate.

De asemenea au fost legitimate peste 320 de persoane, iar pe parcursul verificărilor au fost constatate, în flagrant delict, două infracţiuni: o infracţiune de zădărnicire a combaterii bolilor, respectiv o infracţiune de furt. 

Poliţiştii fac apel la populaţie să respecte toate măsurile necesare prevenirii răspândirii infectării cu virusul COVID-19, să poarte masca de protecţie şi să respecte distanţarea fizică şi anunţă că astfel de controale vor continua.

Gara de Nord
Gara de Nord
Gara de Nord
Gara de Nord
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite