Bărbatul suspectat de uciderea lui Emi Pian, audiat de anchetatori. Richard Emanuel Gheorghe va explica paşii de la barbut la crimă - FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Serviciul Omoruri îl audiază, vineri, pe Richard Emanuel Gheorghe – cel care l-a ucis pe liderul Clanului Duduianu, Emi Pian – după ce principalul suspect a trecut printr-o operaţie la Spitalul Elias din Capitală, iar acum este capabil din punct de vedere medical să răspundă întrebărilor anchetatorilor, au declarat pentru „Adevărul” surse apropiate anchetei.

După audieri, anchetatorii vor formula, cel mai probabil, un referat cu propunere de arestare preventivă pe numele lui Richard Emanuel Gheorghe. 

Surse apropiate anchetei au declarat pentru „Adevărul” că autorul crimei este Richard Emanuel Gheorghe – un tânăr de 26 de ani, fără antecedente penale, care a comis fapta în urma unui conflict iscat în timpul unei partide de barbut.

Dovadă că până să îl omoare pe Emi Pian tânărul de 26 de ani nu a avut nicio problemă cu legea o arată faptul că numele lui nu apare pe portalul instanţelor de judecată.

Fapta comisă în noaptea de luni spre marţi îl va scoate cu siguranţă din anonimat şi îi va aduce o condamnare pentru crimă, dacă se dovedeşte că a intenţionat să îl ucidă pe Emi Pian.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit marţi dimineaţă, în urma unui conflict iscat între el şi Richard Emanuel în timpul unei partide de barbut care a ţinut toată noaptea. 

 „În această dimineaţă, în jurul orei 03.00, prin apel 112, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, anunţa, marţi, Poliţia Capitalei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite