Bărbat din Bucureşti, arestat preventiv după ce ar fi agresat sexual, în mod repetat, un copil de 13 ani

Bărbat din Bucureşti, arestat preventiv după ce ar fi agresat sexual, în mod repetat, un copil de 13 ani

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce ar fi agresat, în mod repetat, un copil de 13 ani.

Un bărbat de 36 de ani din Bucureşti a fost arestat preventiv după ce ar fi agresat sexual în mai multe rânduri un copil de 13 ani. Bărbatul i-ar fi oferit bani copilului pentru a-l ajuta la unele lucrări de curăţenie pe care le contracta. Faptele au fost sesizate de un angajat al unei organizaţii de protecţie a copiilor.

Serviciul Omoruri a pus în aplicare, miercuri, două mandate de percheziţie domiciliară şi unul de aducere emis pe numele unui bărbat de 36 de ani, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de viol, agresiune sexuală şi coruperea sexuală a minorilor.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în luna februarie, un angajat al unei organizaţii de protecţie a copiilor a reclamat că un bărbat ar avea relaţii cu un minor de 13 ani, existând suspiciuni că acesta ar fi fost agresat sexual.

"În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că, în cursul anului 2020, minorul ar fi început să petreacă mult timp în preajma unui bărbat de 36 de ani, ajutându-l la efectuarea lucrărilor de curăţenie pe care acesta le contracta contra cost, o parte din bani fiind înmânaţi minorului. Din cercetări s-a mai stabilit că bărbatul ar fi profitat de vârsta persoanei vătămate şi de faptul că acesta era în imposibilitatea de a se apăra, iar prin constrângere l-ar  fi atins în zonele intime ale corpului, agresându-l sexual în repetate rânduri", arată sursa citată.

În urma audierilor la sediul Serviciului Omoruri, bărbatul a fost reţinut.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, agresiune sexuală şi coruperea sexuală a minorilor, bărbatul fiind arestat preventiv.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările