Administraţia Penitenciarelor face angajări. Sunt puse la bătaie 122 de posturi de poliţişti de penitenciare în sectorul medical

Administraţia Penitenciarelor face angajări. Sunt puse la bătaie 122 de posturi de poliţişti de penitenciare în sectorul medical

ANP angajeaza din sursă externă politisti de penitenciare în sectorul medical. Imagine: Adevărul

Aparatul central al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) şi 38 de unităţi subordonate scot la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare, 122 de posturi de agent în cadrul sectorului medical, potrivit unui comunicat al ANP.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Posturile scoase la concurs sunt: asistent medical generalist - 76, asistent medical farmacie - 15, asistent medical igienă - 13, asistent medical stomatologie - 9, asistent medical laborator - 4, asistent medical radiologie - 1, tehnician dentar - 3, statistician - 1.
 
Condiţiile necesar a fi îndeplinite de către candidaţi, probele de concurs, tematica şi bibliografia aferente pot fi consultate pe site-urile web ale Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, penitenciarelor, centrelor de detenţie sau educative, Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, la secţiunea Carieră ori la sediile unităţilor organizatoare. Informaţii suplimentare se pot obţine, de asemenea, de la structurile de resurse umane din teritoriu.
 

Lista posturilor disponibile 

 
ANP precizează că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările