Un minor, reţinut pentru furtul unui atomobil dintr-un garaj din Chişinău

Un minor, reţinut pentru furtul unui atomobil dintr-un garaj din Chişinău

FOTO simbol

Un minor în vârstă 15 ani, originar dintr-o localitate din Sîngerei, a fost reţinut după ce a furat un automobil de pe strada Bucuriei şi se deplasa neregulamentar pe străzile Chişinăului. Acesta a pătruns într-un garaj de unde a furat un automobil de marca „Volkswgen Transporter”, în portbagajul căruia se afla o motocicletă, după care a părăsit locul comiterii infracţiunii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ulterior, minorul cu automobilul sustras se deplasa neregulamentar şi haotic pe strada Petricani în direcţia străzii Şoseaua Balcani, fiind stopat de către participanţii la trafic şi imediat anunţată poliţia. Prejudiciul cauzat fiind proprietarului a fost estimat la 149.790 de lei.

Pe caz a fost iniţiată o cauză penală pentru furt. Minorul nu este la prima abatere, fiind judecat pentru o serie de furturi şi răpire a unităţilor de transport. În plus, el se afla şi în urmărire penală şi era căutat de către IP Sângerei.

Totodată, în privinţa minorului pentru faptele sale de către Judecătoria Sângerie a fost emisă sentinţă de condamnare pe un termen de 2 ani şi 4 luni, cu plasarea în locurile de detenţie pentru a-şi ispăşi pedeapsa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările