O bloggeriţă s-a aruncat în gol de la etajul 14 al unui bloc din Chişinău. Tânăra a lăsat un bilet de adio

O bloggeriţă s-a aruncat în gol de la etajul 14 al unui bloc din Chişinău. Tânăra a lăsat un bilet de adio

FOTO Instagram

O bloggeriţă de 24 de ani din Chişinău s-a sinucis, noaptea trecută, după ce s-a aruncat de la etajul 14 al unui bloc de locuit. Tânăra era destul de populară pe Instagram, unde avea aproape 100.000 de urmăritori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Natalia Stati, ofiţera de presă a Direcţiei de Poliţie Chişinău, a declarat pentru tv8.md că tânăra s-ar fi aruncat de la etajul 14 al apartamentului în care locuia.

„Imediat la fata locului s-a deplasat grupa operativă fiind solicitat şi medicul legist. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au depistat în curtea blocului corpul neînsufleţit al acesteia. La examinarea de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice căderii de la înălţime”, a precizat Natalia Stati.

Potrivit oamenilor legii, aceasta locuia împreună cu prietenul său, iar în momentul tragediei acesta era singură. Din discuţiile cu vecinii careva certuri, scandaluri nu ar fi fost. Tânăra a lăsat un bilet de adio unde îşi cere iertare de la cei apropiaţi.

Pe pagina sa de Instagram, cu puţin timp înainte de a recurge la acest gest, aceasta a postat o poză cu fundal negru, cu descrierea „sfârşit”. 

Pe caz a fost iniţiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii tragediei şi motivele ce ar fi determinat-o pe tânără să recurgă la acest gest.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările