Vlad Batrîncea : Maia Sandu se teme de dezbateri electorale cu Igor Dodon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Batrincea privesc.eu

Deputatul socialist Vlad Batrîncea, care este şi şeful staffului electoral al candidatului independent la prezidenţiale, Igor Dodon, critică decizia contracandidatei Maiei Sandu de a nu participa la dezbateri electorale. „Candidatul democratic, pretins european, se teme de dezbateri”, a declarat Vlad Batrîncea într-o conferinţă de presă, transmite IPN.

Potrivit deputatului, săptămâna trecută au fost mai multe contacte ale staffurilor celor doi candidaţi care au trecut în turul doi. Stafful candidatului Igor Dodon a propus să aibă loc două dezbateri, una la postul naţional de televiziune Moldova 1 şi alta la Academia de Studii Economice, unde au învăţat ambii candidaţi. La o înţelegere finală nu s-a ajuns însă. După o pauză de mai multe zile, în care nimeni nu a răspuns la telefon, Maia Sandu a anunţat că  nu va participa la dezbateri televizate, a menţionat Vlad Batrîncea.


Deputatul a insistat că Igor Dodon este în continuare gata să participe la dezbateri electorale, la Moldova 1 sau la  ASEM.

Într-un briefing de presă, desfăşurat astăzi, candidata Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, a spus că a insistat să aibă o dezbatere publică în faţa oamenilor pe subiecte de ordin naţional, dar ori de câte ori este chemat să discute probleme serioase, Igor Dodon „nu face nimic altceva decât să arunce trei minciuni într-o propoziţie”. Potrivit candidatei, singurele dezbateri pe care le poate avea Igor Dodon sunt cele cu procurorii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite