VIDEO Dodon îşi face imagine în plină pandemie. Preşedintele a achitat amenda unei femei sancţionate pentru încălcarea regimului de carantină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon presedinte.md

Igor Dodon profită de pandemia COVID-19 pentru a-şi face imagine. Preşedintele a achitat amenda unei femei din Chişinău, sancţionată cu 22,5 mii de lei pentru încălcarea regimului de carantină. Cazul pensionarei Alexandra Chiabur, în vârstă de 66 de ani, a devenit viral pe reţelele de socializare după un reportaj realizat de Ziarul de Gardă.

Deocamdată, nu este clar din ce surse şeful statului a achitat amenda femeii, dar şi cum a făcut rost de datele personale ale acesteia.

Despre „binefacerea” preşedintelui s-a aflat după ce deputatul socialist Vladimir Odnostalko a vizitat-o la domiciliu pe Alexandra Chiabur şi a anunţat-o că „la indicaţia preşedintelui” a fost achitată amenda. Parlamentarul a plasat şi un video pe pagina sa de Facebook, unde îi arată femeii dovada plăţii, dar îi şi oferă o pungă cu produse alimentare.

Imaginile video respective au apărut la scurt timp după ce un alt politician a anunţat public că va achita amenda femeii. Este vorba despre primarul de Bălţi, Renato Usatîi.

Mai devreme, avocata Alexandrei Chiabur a declarat pentru ZdG că încearcă să obţină anularea amenzii în instanţa de judecată. Reportajul despre cazul Alexandrei Chiabur, care a stârnit şi atenţia preşedinelui ţării, îl găsiţi pe ZdG.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite