Renato Usatîi, despre AUR Moldova: „Un partid de fascişti şi debili” VIDEO

Renato Usatîi, despre AUR Moldova: „Un partid de fascişti şi debili” VIDEO

Renato Usatîi

După ce a fost atacat în repetate rânduri de exponenţii Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) din Republica Moldova, condus de Vlad Bileţchi, primarul de Bălţi, Renato Usatîi, a venit cu o reacţie. Acesta a declarat că AUR „este un partid de fascişti şi debili, o parte dintre care trebuie trimisă la spitalul de psihiatrie, iar o altă parte - la puşcărie”.

„Mai avem o echipă ”de aur”, care încearcă să facă fel de fel de ştiri, care a luat în arendă timpul.md, 10tv şi altele. Eu văd toate atacurile şi toate mizeriile pe care voi le faceţi. Cu Valera Munteanu şi Chirtoacă e clar care a luat, de unde şi cât a costat. Era interesant însă ce-i cu acest proiect. Unii spuneau că are legătură cu serviciile secrete din România, alţii spuneau că e un proiect al unor persoane influente care, în urmă cu mai mulţi ani, au finanţat un partid politic, în România. Am cerut informaţii ca să văd ce-i cu ei. Lista candidaţilor AUR, ”aurul Moldovei”, conţine zeci de persoane implicate în diferite infracţiuni”, a declarat Usatîi într-o conferinţă de presă.

Precizăm că reprezentanţii AUR Moldova l-au acuzat în repetate rânduri pe Renato Usatîi că ar reprezenta interesele Federaţiei Ruse în Republica Moldova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările