PLDM nu crede posibilă intrarea în alegeri într-un bloc comun cu partidele din coaliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PLDM, Vlad Filat FOTO: Adevărul
Liderul PLDM, Vlad Filat FOTO: Adevărul

Partidul Liberal Democrat a discutat despre pregătirile pentru campania electorală în cadrul Consiliului Politic lărgit al formaţiunii. Liderul PLDM, Vlad Filat, a declarat jurnaliştilor că nu crede posibilă intrarea în alegeri într-un bloc comun cu partidele din coaliţia de guvernământ, transmite IPN.

„Am avut o discuţie plină, cum este firesc pentru un partid aflat la guvernare. Am trecut în revistă etapele parcurse şi am discutat serios planurile, pregătindu-ne pentru alegerile din toamna acestui an. Suntem exact la etapa propusă. Agenda stabilită la început de an este pusă în aplicare“, a subliniat politicianul.

Vlad Filat a adăugat că până să fie lansată platforma electorală a partidului mai este timp de pregătire. „În politică atunci când grăbeşti startul poţi să nu ajungi la finiş“, a menţionat liderul PLDM.

Politicianul a mai spus că vrea ca în campania din această toamnă să aibă posibilitatea să ofere cetăţenilor dreptul să aleagă într-o competiţie corectă, în bază de idei şi proiecte propuse.

„Vom avea o campanie complicată, deoarece va fi mai mult o alegere geopolitică. Nu cred că este posibil să mergem în bloc în alegeri, dar orice formulă care ar aduce rezultat este discutabilă. Însă, din analize obiective, participările în bloc nu neapărat aduc rezultat mai mare“, a încheiat Vlad Filat.
 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite