Platforma DA insistă pe ideea înaintării unui candidat comun, apartinic, la prezidenţiale

Platforma DA insistă pe ideea înaintării unui candidat comun, apartinic, la prezidenţiale

FOTO IPN

Partidul Politic Platforma Demnitate şi Adevăr pledează pentru înaintarea, împreună cu partidele de centru-dreapta, a unui candidat apartinic la alegerile prezidenţiale din acest an. În cazul în care formaţiunile nu vor ajunge la un consens, Platforma DA este gata să-şi înainteze propriul candidat. Declaraţiile aparţin vicepreşedintelui formaţiunii, Alexandru Slusari, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-o conferinţă de presă, Alexandru Slusari a declarat că ideea unui candidat unic, apartinic, urmează să fie discutată cu reprezentanţii a cinci-şase partide de centru-dreapta şi reprezentanţii societăţii civile, pe parcursul acestei săptămâni.

Dacă nu se va ajunge la consens, Platforma DA „nu duce lipsă de personalităţi” şi va înainta propriul candidat, a spus Alexandru Slusari, fără să dea nume. Întrebat despre şansele liderului PPDA, Andrei Năstase, în scrutinul prezidenţial, Alexandru Slusari a spus că acestea sunt mari. „Andrei Năstase are capacităţi suficiente pentru a reprezenta cu brio formaţiunea şi pentru a obţine un scor frumos, în pofida tuturor greutăţilor”, a mai spus Alexandru Slusari.

La alegerile prezidenţiale din 2016, Partidul Politic Platforma Demnitate şi Adevăr a susţinut-o pe Maia Sandu, candidata Partidului Acţiune şi Solidaritate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: