Partidul „ŞOR” se va alătura protestelor organizate de Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marina Tauber şi Ilan Şor, liderii Partidului ŞOR.
Marina Tauber şi Ilan Şor, liderii Partidului ŞOR.

Partidul „ŞOR” a decis să dea curs demersului Partidului Comuniştilor, care a îndemnat toate forţele politice de opoziţie să se alieze pentru a protesta împreună faţă de guvernarea PAS. Formaţiunea condusă de deputatul fugar, Ilan Şor, consideră că „vocea opoziţiei şi a oamenilor nemulţumiţi de crizele pe care le-a creat guvernarea PAS trebuie să fie auzită.”

„Considerăm că, în aceste momente cruciale pentru viitorul Republicii Moldova, există nevoia consolidării tuturor forţelor de opoziţie parlamentare şi extraparlamentare. Partidul „ŞOR” face apel, la rândul său, la toţi oamenii de bună credinţă, care au obosit să fie bătaia de joc a guvernării PAS, să se alăture, pentru a face presiune pe autorităţi să scoată ţara din criză şi să rezolve problemele oamenilor”, se spune într-un comunicat al Partidului ŞOR.

Partidul ŞOR susţine că „PAS şi Maia Sandu au avut la dispoziţie prea mult timp pentru a arăta de ce sunt în stare. Această guvernare şi-a arătat până acum ineficienţa şi incompetenţa.” 

„Guvernarea PAS nu mai are nicio scuză. Având toată puterea în mâini, au dus, conştient sau nu, ţara în pragul prăpastiei. În locul unor acţiuni ferme de a amortiza efectele inflaţiei şi de a opri creşterea galopantă a preţurilor, noi am văzut până acum din partea guvernării doar propagandă, populism şi încercarea de a da vina pe alţii pentru propriile eşecuri şi nereuşite. Ei trebuie opriţi, până când nu au distrus şi ultima fărâmă de speranţă a moldovenilor dezamăgiţi”, se mai spune în comunicat.

Amintim că primul proteste al Blocului Comuniştilor şi Socialiştilor faţă de guvernarea PAS se va desfăşura miercuri, 18 mai, în faţa Guvernului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite