„Nu e totul pierdut încă”. Dorin Purice şi Ianoş Erhan, felicitaţi de Alexandru Pînzari pentru noile funcţii în ministerul condus de Andrei Năstase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Pinzari politia.md

Fostul şef al Inspectoratului General de Poliţie, Alexandru Pînzari, i-a felicitat pe Dorin Purice şi Ianoş Erhan pentru numirea în funcţia de secretar de stat al Ministerului de Interne, condus de Andrei Năstase.

„Ţin să menţionez că domnul Ian Erhan este unul dintre profesioniştii care s-a impus mult pe dimensiunea dezvoltării sistemului de instruire al poliţiştilor, la care am participat personal. Hai colegi! Nu e totul pierdut încă”, a declarat Alexandru Pînzari într-o postare pe Facebook.

Amintim că fostul viceministru al MAI şi ex-secretarul de stat al MAI, condus de Alexandru Jizdan, din perioada Guvernului Filip, Dorin Purice, s-a regăsit şi în ministerul condus de Andrei Năstase, în cadrul Guvernului Maiei Sandu. Dorin Purice a fost numit, la propunerea lui Andrei Năstase, în funcţia de secretar de stat al MAI.

Andrei Năstase a declarat, la şedinţa din 26 iulie a Guvernului, că Dorin Purice a fost numit în această funcţia pentru ca să asigure „continuitate la acest minister şi memorie instituţională”.

De menţionat că Dorin Purice a deţinut şi funcţia de şef al Poliţiei de Frontieră în perioada 2012 - 2016.

În aceeaşi şedinţă, în funcţia de secretar de stat al MAI au mai fost numiţi Ianuş Erhan şi Gheorghe Bălan, ex-viceprim-ministru, la fel în Guvernul Filip, pentru reintegrarea ţării.

„Domnul Gheorghe Bălan este absolvent al Universităţii din Iaşi, are numeroase cursuri de dezvoltare personală în sfera securităţii şi apărare ce au avut loc la instituţii de prestigiu din străinătate. Are o experienţă vastă la nivel guvernamental”, a declarat Andrei Năstase.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite