Natalia Morari susţine că a fost şantajată de SIS după ce s-a aflat că tatăl fiului ei este Veaceslav Platon. Reacţia SIS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Serviciul de Informaţii şi Securitate s-a autosesizat în legătură cu declaraţiile apărute în spaţiul public cu privire la pretinsa implicare a reprezentanţilor instituţiei în acţiuni de şantaj împotriva jurnalistei Natalia Morari.

„Ca urmare, lansăm o invitaţie publică doamnei Morari în vederea elucidării circumstanţelor cazului dat şi identităţii persoanelor care au întreprins cerinţe ilegale la adresa acesteia în legătură cu activitatea sa profesională. Totodată, considerăm oportună adresarea jurnalistei la Procuratura Generală în vederea intentării unui dosar penal la subiect, SIS îşi asumă acordarea sprijinului plenar în eventuala desfăşurare a urmăririi penale”, se spune într-un comunicat al SIS.

Amintim că miercuri, 8 septembrie, Natalia Morari a dezvăluit că tatăl fiului ei este controversatul om de afaceri Veaceslav Platon. Jurnalista a mărturisit că a făcut dezvăluirile respective după ce SIS a şantajat-o pe acest subiect.

„În ultimele săptămâni, eu sunt şantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viaţa mea personală. Se doreşte supunerea mea ca jurnalist, dar asta nu va fi niciodată. Ironia sorţii este că asta sunt tot acei oameni care au slujit cu dedicaţie şi pe timpul lui Plahotniuc, tot ei sunt cei mai harnici şi astăzi. Tata lui Rem este Veaceslav Platon şi o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de şantaj în privinţa mea şi a fiului meu”, a scris Natalia Morari pe Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite