Maia Sandu: „Igor Dodon ne ameninţă că Guvernul nu va mai plăti pensii şi salarii. Dacă guvernarea nu poate asigura funcţionarea ţării, să plece imediat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lidera PAS, ex-premierul Maia Sandu, a reacţionat la avertismentul preşedintelui Igor Dodon, care a declarat că cetăţenii vor rămâne fără pensii şi salarii, dacă Înalta Curte va suspenda rectificările la buget adoptate de joi Parlament.

„Igor Dodon ne ameninţă că Guvernul lui nu va mai plăti pensii şi salarii. Dacă guvernarea nu poate asigura funcţionarea ţării, să plece imediat. Ne confruntăm cu o criză fără precedent, care trebuie rezolvată prin muncă responsabilă şi intervenţii prompte. Oamenii nu au nevoie de şantaj, scheme şi bocete. Oamenii au nevoie de o guvernare responsabilă şi puternică”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

Igor Dodon a venit cu un mesaj de avertizare către opoziţie şi judecătorii Curţii Constituţionale (CCM), în contextul în care Înalta Curte, la sesizarea depusă de deputatul Sergiu Sîrbu, a suspendat intrarea în vigoare a acordului de împrumut din Federaţia Rusă, în sumă de 200 milioane de euro.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite