Ion Chicu, despre rezultatele alegerilor din Bălţi: Cetăţenii se dezamăgesc de PAS

Ion Chicu, despre rezultatele alegerilor din Bălţi: Cetăţenii se dezamăgesc de PAS

Ex-premierul Ion Chicu

Ex-premierul Ion Chicu afirmă că rezultatele alegerilor din Bălţi, unde candidatul puterii a obţinut doar 14%, arată că cetăţenii se dezamăgesc de Partidul Acţiune şi Solidaritate.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Eminescu avea dreptate: „ce e val ca valul trece”. Respectiv, când am văzut ce reprezintă această guvernare, am zis că aceasta este o bulă de aer care foarte repede o să se desumfle. Au trecut 3 luni de la parlamentare şi vedem că la Bălţi candidatul înaintat de acest partid a acumulat de două ori mai puţin decât acest partid a acumulat în iulie la alegeri. Este o tendinţă care vorbeşte foarte multe”, a spus Ion Chicu la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Amintim că Marina Tauber, candidatul Partidului Şor, a câştigat detaşat primul tur al alegerilor locale noi din 21 noiembrie din Bălţi. Prin urmare, în data de 5 decembrie, va avea loc cel de-al doilea tur de scrutin, în cadrul căruia Marina Tauber va concura cu candidatul independent Nicolae Grigorişin.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările