Igor Dodon: Andrei Năstase merită să ajungă în turul doi la prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon consideră că există şanse mari ca dânsul să câştige alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie din primul tur. Întrebat cu cine şi-ar dori să ajungă în turul doi, dacă acesta va fi organizat, actualul preşedintele a răspuns că Andrei Năstase, candidatul Platformei DA, este cel care merită să acceadă în turul doi.

„Dacă vorbim despre spitirul combativ, cel care ar merita într-adevăr. (...) Pentru că el a luptat, comparativ cu unul care a fugit din ţară (referindu-se la Renato Usatîi) şi comparativ cu alta, care se afla în clădirea Guvernului când noi îngheţam în faţa Parlamentului, Andrei Năstase, cu toate că noi suntem într-o relaţie de foc şi pară, ar merita. El a cedat în 2016, el a luptat până în 2016 în Piaţă. De aceea, dacă ar merita cineva, eu cred că ar merita dânsul”, a declarat Igor Dodon la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Amintim că toate sondajele de opinie arată că în turul doi al alegerilor prezidenţiale vor ajunge Maia Sandu şi Igor Dodon. 

În alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie au fost înscrişi în cursă opt candidaţi. Igor Dodon - candidat independent; Maia Sandu - PAS; Andrei Năstase - Platforma DA; Renato Usatîi - Partidul Nostru; Violeta Ivanov - Partidul Şor; Octavian Ţîcu - PUN; Dorin Chirtoacă - Mişcarea Politică Unirea; Tudor Deliu - PLDM.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite