Ex-premierul Ion Chicu anunţă că renunţă la Facebook „până la o nouă eră a libertăţii de exprimare”

Ex-premierul Ion Chicu anunţă că renunţă la Facebook „până la o nouă eră a libertăţii de exprimare”

Ex-premierul Republicii Moldova Ion Chicu a anunţat că nu va mai fi activ pe pagina sa de Facebook şi că va trece pe platforma de comunicare Telegram. Fostul prim-ministru a sugerat că decizia sa a fost luată în contextul în care Facebook şi Twitter au blocat conturile preşedintelui Donald Trump, fapt pe care îl consideră ca fiind o încălcare a libertăţii de exprimare.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Era Facebook/Twitter a apus pentru oamenii care ţin la libertatea de exprimare. Nu putem tolera nici cel mai mic atentat la această libertate fundamentală! Am beneficiat cu toţii în aceşti peste 10 ani de o platformă de comunicare foarte comodă şi tolerantă cu toţi noi. Am împărtăşit gânduri, informaţii, bucurii şi necazuri - am fost cu toţii o Familie! Uneori, chiar ne lăsam furaţi de "familiia Facebook" din cea de acasă  În câteva zile voi „conserva” această pagină, până la o nouă eră a libertăţii de exprimare. Sper s-o mai prindem în acest veac”, a scris Ion Chicu pe Facebook.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările