Andrei Năstase, despre acuzaţiile că Platforma DA ar fi plagiat o sesizare la CCM: „Eu în viaţa mea nu am ce plagia de la Ţîcu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Nastase si Octavian Ticu

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a răspuns acuzaţiilor preşedintelui PUN, Octavian Ţîcu, potrivit cărora, deputaţii PDA ar fi plagiat de la PUN o sesizare pe care au depus-o la Curtea Constituţională, legată de anularea amenzilor aplicate pe perioada stării de urgenţă.

„Eu în viaţa mea nu am ce plagia de la Ţîcu. Nici ca istoric, nici ca jurist, nici ca politician, nici ca activist civic. Nu am ce prelua de la acest domn, mă înţelegeţi? La fel ca fratele meu, care este autor al acestei sesizări la Curtea Constituţională, alături de Dinu Plîngău şi nişte jurişti pe care i-au consultat, jurişti de mare reputaţie. Domnul Ţîcu este un nimeni pe lângă ei”, a declarat Andrei Năstase la emisiunea „Secretele puterii” de la Jurnal TV.

Recent, într-o postare pe Facebook, Octavian Ţîcu a acuzat Platforma DA de plagiat.

„Eu n-am să tac şi voi spune că Platforma DA, prin Vasilică Năstase (cu mai multe antecedente de la alte „facultăţi”), a copiat azi sesizarea privind abuzurile în amendarea cetăţenilor R. Moldova pe timp de pandemie, depusă de Partidul Unităţii Naţionale la Curtea Constituţională, şi a depus-o la rândul lor la aceeaşi Curte, pentru a nu rămâne în urmă de gura lumii. Iar pentru a părea şi mai autentici spaţiului mioritic, PPDA a făcut din asta bravadă publică şi politică”, a scris Octavian Ţîcu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite