Femeie de 30 de ani din Mehedinţi decedată din cauza coronavirusului

Femeie de 30 de ani din Mehedinţi decedată din cauza coronavirusului

Un alt deces din cauza noului coronavirus s-a înregistrat în judeţul Mehedinţi. Este vorba de o femeie de 30 de ani, care a fost găsită moartă acasă de membrii familiei, în data de 18 aprilie a.c..

Fiind vorba de moarte suspectă, a fost dusă la morga Spitalului Judetean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin, unde s-au recoltat probe necroptice pentru investigarea COVID-19.

Probele au fost trimise la Institutul Cantacuzino, în data de 21.04.2020 fiind confirmat rezultatul probei pozitiv.

Persoana decedata nu prezintă link epidemiologic, iar din dupa spusele familiei, femeia decedată nu a călătorit în străinătate, nu a luat contact cu persoane venite din străinătate sau persoane diagnosticate cu COVID-19. 

”Ancheta epidemiologica este în curs de desfăşurare, familia şi rudele decedatei se află in izolare la domiciliu din data de 19.04.2020. Menţionăm că în localitatea de domiciliu a  decedatei nu este nici o persoana confirmată cu COVID-19”, se arată într-un comunicat de presă al DSP Mehedinţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările