VIDEO Criminalul de la depoul CFR a fost prins: „O iubeam. M-a sunat să aud cum face dragoste cu băiatul din depou”

VIDEO Criminalul de la depoul CFR a fost prins: „O iubeam. M-a sunat să aud cum face dragoste cu băiatul din depou”

Bărbatul care şi-a ucis fosta iubită a fost prins

Poliţiştii l-au prins pe bărbatul acuzat că şi-a ucis, ieri, fosta iubită cu mai multe lovituri de cuţit, în depoul CFR din Timişoara. Imediat după ce a fost prins, bărbatul a recunoscut fapta, declarând că a fost foarte gelos.

Tânărul de 33 de ani, acuzat că şi-a ucis marţi fosta iubită, pe care a înjunghiat-o în depoul CFR din Timişoara, a fost capturat de poliţişti. Bărbatul a fost reţinut şi dus la audieri. Sub escorta Poliţiei, tânărul a recunoscut fapta, spunând că a fost orbit de gelozie. „Am fost gelos. O iubeam. M-a sunat la telefon să aud cum face dragoste cu băiatul din depou”, a declarat tânărul, care a mai spus că imediat după crimă a aruncat cuţitul şi s-a dus în Gara de Nord din Timişoara.

Remintim, o femeie de 30 de ani a murit, marţi, după ce a fost înjunghiată în timp ce stătea pe o bancă din depoul CFR Timişoara. O martoră a povestit cum a avut loc crima. „Stând de vorbă amândouă, a apărut el din senin. Ne-am trezit cu el la doi metri de noi. A scos cuţitul şi i l-a băgat în spate. Nu i-a zis nimic. Nicidecum nu mă aşteptam să bage cuţitul. M-a sunat azi dimineaţă să îmi spună că o urmăreşte”, a declarat martora pentru opiniatimisorei.ro. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: