Poliţiştii le cer victimelor neştiute ale interlopului Boncu să-şi facă curaj şi să-l denunţe

Poliţiştii le cer victimelor neştiute ale interlopului Boncu să-şi facă curaj şi să-l denunţe

Lucian Boncu şi mai mulţi „locotenenţi” ai săi au fost arestaţi în două dosare DIICOT FOTO pressalert.ro

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş a transmis un comunicat de presă prin care face un apel la cetăţenii care au căzut de-a lungul timpului victime ale interlopilor arestaţi de DIICOT zilele trecute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii care lucrează în dosarul privind infracţiunile cu violenţă comise de gruparea Boncu lansează un apel public către cetăţenii care au căzut victime ale interlopilor, dar au fost constrânşi să nu depună plângeri. Anchetatorii cheamă victimele interlopilor cercetaţi pentru şantaj, lovire şi alte violenţe, lipsire de libertate, tâlhărie şi cămătărie să îşi facă curaj şi să depună plângere.

„Cetăţenii, care s-au aflat printre victimele acestei grupări infracţionale însă au fost constrânşi în vreun fel să nu înştiinţeze autorităţile abilitate sunt rugaţi să se adreseze organelor de urmărire penală la numerele de telefon 0785557817 (ofiţer de caz), 0256498583, fax 0256499010 (DIICOT), respectiv 0256402160, fax 0256402169 (I.P.J Timiş) sau să se prezinte la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş de pe B-dul Take Ionescu nr. 44-46, respectiv la sediul DIICOT de pe strada Martin Luther nr.2”, este apelul anchetatorilor.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: