VIDEO A furat balize de semnalizare de pe marginea unui drum naţional

VIDEO A furat balize de semnalizare de pe marginea unui drum naţional

Balizele au fost găsite în autoturismul bărbatului acuzat de furt

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Târgu Jiu, este acuzat de furtul a şase balize din plastic reflectorizante de semnalizare.


Acestea au fost luate de pe marginea Drumului Naţional 67. Un poliţist local aflat în timpul liber a observat cum balizele erau sustrase şi băgate într-o maşină. Acesta a sesizat poliţia şi Secţia Drumurilor Naţionale Târgu Jiu. „Poliţistul local a anunţat conducerea SDN Târgu Jiu şi Poliţia Municipiului Târgu Jiu despre fapta constată .
Cei care au sustras balizele au fost identificaţi în parcarea unui magazin din zona Dragoieni.
Mulţumim poliţistului local pentru sprijinul acordat“, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Secţiei Drumurilor Naţionale Târgu Jiu.
 
Bărbatul le-a spus poliţiştilor că intenţiona să folosească balizele în scopuri personale. „Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au  identificat un autoturism staţionat în spatele unei societăţi comerciale, de pe raza localităţii, iar cu ocazia verificărilor, au stabilit ca în portbagaj şi pe bancheta din spate se găseau 6 balize din material plastic. Totodată, poliţiştii au identificat şi conducătorul autoturismului, fiind un bprbat de 45 de ani, Târgu Jiu, care a declarat faptul că, împreună cu alţi doi bărbaţi, de 32 şi 38 de ani, din Mătăsari, respectiv Negomir, s-au deplasat cu un autoturism pe Calea Bucureşti, de unde au sustras şase balize cu sistemul de susţinere aferent din zona centurii ce trece peste  Calea Bucureşti, întrucît intenţiona să le folosească în scopuri personale. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Bunurile sustrase au fost restituite societăţii în cauză, prejudiciul fiind recuperat“, a spus Victor Ţuhaşu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: