Tineri reţinuţi pentru furturi din magazine de electrocasnice

Tineri reţinuţi pentru furturi din magazine de electrocasnice

Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore

Doi tineri din Râmnicu Vâlcea au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după ce au furat din magazine de electrocasnice din Târgu Jiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Un tânăr de 29 de ani este acuzat că a furat un laptop.
 
„La data de 18 ianuarie, acesta ar fi profitat de neatenţia unui consultant vânzări din cadrul unui magazin de electrocasnice, situat în incinta unui hipermarket situat pe strada Termocentralei, din localitate şi ar fi sustras un laptop, de pe un raft unde era expus la vânzare, fiind cauzat un prejudiciu în valoare de 3.000 lei“, a transmis Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.
 
Totodată, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au mai reţinut pentru 24 de ore un alt tânăr, de 22 de ani, din aceeaşi localitate, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt. Acesta este acuzat cîă ar fi sustras din incinta unui magazinului de electrocasnice, situat pe strada Victoriei, din Târgu Jiu,  o boxă portabilă, creând un prejudiciu în curs de estimare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările