Poliţiştii au descins în Târgul Auto din Târgu Jiu.Au fost confiscate produse de 45.000 de lei

Poliţiştii au descins în Târgul Auto din Târgu Jiu.Au fost confiscate produse de 45.000 de lei

Oamenii legii au efectuat o acţiune de verificare în Târgul Auto

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au descins, ieri, în Târgul Auto din Târgu Jiu.

Oamenii legii au identificat un bărbat, de 34 de ani şi o femeie, de 31 de ani, ambii din Târgu Jiu, care aveau expuse spre comercializare, în regim ambulant, articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, cosmetice şi accesorii, purtătoare ale însemnelor şi denumirilor mai multor mărci protejate, fără a deţine acordul titularilor acestora.
 
„Poliţiştii au inventariat produsele ridicate, rezultând peste 800 de produse de îmbrăcăminte, încălţăminte şi parfumuri în valoare de aproximativ 45.000 lei. Pe parcursul activităţii, atât deţinătorii mărfurilor identificate expuse la vânzare, cât şi alte două persoane (un tânăr, de 25 de ani şi o tânără, de 17 ani, din Târgu Jiu) au avut un limbaj vulgar şi au împiedicat organele de poliţie în activitatea de verificare. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare. De asemenea, faţă de patru persoane a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 R privind asigurarea ordinii şi liniştii publice“, a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: