A murit un fost parlamentar şi prefect al judeţului Gorj

A murit un fost parlamentar şi prefect al judeţului Gorj

Ion Florescu s-a stins din viaţă la vârsta de 70 de ani

Ion Florescu, fost senator, deputat din partea PSD şi prefect al judeţului Gorj, s-a stins din viaţă astăzi, la vârsta de 70 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta a suferea de probleme cardiace şi a murit în urma unor complicaţii, după ce în urmă cu aproximativ un an suferise o intervenţie la o clinică din Braşov.
Ion Florescu a preşedintele Uniunii Judeţene a Sindicatelor Libere Gorj, între anii 1990-1995,  după care, timp de un an, a ocupat funcţia de subprefect al judeţului Gorj. Între 1996-2000, Ion Florescu a fost director Direcţia Administraţie Publică Locală a C.J. Gorj.
Ion Florescu a fost ales deputat în legislatura 2000-2004 pe listele PDSR, care a devenit PSD în iunie 2001. În legislatura 2004-2008, a fost ales senator pe listele partidului PSD. 
În martie 2009, Ion Florescu a fost numit prefect de Gorj.
„Astăzi a plecat dintre noi, Ion Florescu.
Începând de azi suntem lipsiţi de sfaturile bune, de zâmbetul său care ne dădea încredere că putem birui, pentru dreptate şi pentru adevăr.
Îi voi mulţumi toată viaţa pentru tot ceea ce a făcut pentru mine şi pentru toţi care i-au fost alături.
Ion Florescu a făcut ca lumea să fie mai bună. Dumnezeu să vă odihnească în pace, domnule Florescu!“, a transmis Adrian Tudor, preşedintele Partidului Verde din Gorj şi fost vicepresedinte al PSD Târgu Jiu. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările