Transport agabaritic pe ruta Bucov – Doiceşti. Circulaţie îngreunată pe traseul stabilit

Transport agabaritic pe ruta Bucov – Doiceşti. Circulaţie îngreunată pe traseul stabilit

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că în perioada 2 - 10 decembrie se va desfăşura un transport cu depăşiri pe ruta Bucov – Doiceşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Traseul stabilit este: Soceram Bucov – DC159 – DN1B – DN1A – DN1B – DN1 – DN72 – Târgovişte – DN71 – Doiceşti (judeţul Dâmboviţa).
 
Vehiculul transportă o structură metalică.
 
Lăţimea maximă a vehiculului este 3,3 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculului cu depăşiri este de 70 km/oră.
 
Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.
 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situaţia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările