Poliţiştii din Dâmboviţa participă la percheziţii în Giurgiu şi în Bucureşti. Prejudiciul adus de evazionişti statului se ridică la 2 milioane de euro

Poliţiştii din Dâmboviţa participă la percheziţii în Giurgiu şi în Bucureşti. Prejudiciul adus de evazionişti statului se ridică la 2 milioane de euro

Evazioniştii au creat un prejudiciu de aproximativ 2.000.000 de euro bugetului consolidat al statului

Astăzi, au loc 14 percheziţii în judeţul Giurgiu şi municipiul Bucureşti la locuinţele şi punctele de lucru ale mai multor persoane suspectate că au creat un prejudiciu de aproximativ 2.000.000 de euro, prin evaziune fiscală şi spălare de bani.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. ¬- Biroul Teritorial Dâmboviţa, cu sprijinul mai multor echipe S.I.A.S – I.G.P.R, efectuează 14 percheziţii în judeţul Giurgiu-12 şi municipiul Bucureşti-2, pentru probarea activităţii infracţionale a multor persoane suspectate de infracţiuni economice.
 
La acţiune participă şi poliţişti din cadrul I.P.J Giurgiu şi D.G.P.M.B, iar activităţile se desfăşoară cu suportul de specialitate al D.I.P.I.. 
 
Percheziţiile se desfăşoară la locuinţele şi punctele de lucru deţinute de nouă persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul achiziţiei şi valorificării materialelor reciclabile feroase şi neferoase.
 
Prin activitatea infracţională desfăşurată a fost creat un prejudiciu de aproximativ 2.000.000 de euro bugetului consolidat al statului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările