Traficul din Capitală va fi dat peste cap din cauza protestului sindicaliştilor de la metrou. Circulaţia va fi restricţionată în centrul Bucureştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii Metrorex au mai protestat în anii trecuţi în faţa Guvernului României. FOTO Adevărul
Angajaţii Metrorex au mai protestat în anii trecuţi în faţa Guvernului României. FOTO Adevărul

Protestul anunţat de angajaţii Metrorex pentru miercuri blochează circulaţia în centrul Capitalei. Brigada Rutieră de Poliţie a Capitalei a anunţat măsurile care le va lua pentru restricţionarea traficului în zonele unde se va desfăşura marşul anunţat de sindicaliştii de la metrou.

Între orele 14:15 – 15:15, protestatarii se vor afla în faţa Ministerului Transporturilor urmând ca apoi să plece spre Piaţa Victoriei pe traseul: strada Gara de Nord- Calea Griviţei – strada Polizu – strada Buzeşti – Piaţa Victoriei. Aceştia se vor deplasa pe banda de I şi II de circulaţe.

Între orele 15:15 – 15:45 mitingul din Piaţa Victoriei va avea loc în spaţiul delimitat de bulevardul Aviatorilor, şoseaua Kiseleff şi porţiunea de şosea aflată în prelungirea bulevardului Iancu de Hunedoara.

În timpul protestului, circulaţia rutieră va fi reorganizată în Piaţa Victoriei, prin asigurarea circulaţiei în două sensuri pe bulevardul Aviatorilor către Calea Victoriei şi bulevardul Lascăr Catargiu.

„Solicităm conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de participanţi şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri”, se arată în comunicatul trimis de Brigada Rutieră a Poliţiei.

Liderul Uniunii Sindicatelor Libere Metrou, Ion Rădoi, a anunţat, marţi, că miercuri va avea loc un protest de amploare a angajaţilor Metrorex în faţa Ministerului Transporturilor, de unde vor pleca în marş spre Piaţa Victoriei. Aceştia sunt nemulţumiţi că nu vor fi majorate salariile, dar şi de proiectul privind trecerea Metrorex în subordinea municipalităţii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite