Medalie de bronz pentru pugilistul Ionuţ Grigore la Campionatul Naţional pentru tineret

Medalie de bronz pentru pugilistul Ionuţ Grigore la Campionatul Naţional pentru tineret

Pugilistul Ionuţ Grigore s-a remarcat din plin la ediţia din acest an a Campionatului Naţional pentru tineret, desfăşurat în Sala Sporturilor din Bacău, în perioada 12-17 august.

 
Boxerul Clubului Sportiv Târgovişte a încheiat cu fruntea sus concursul în care a fost angrenat, reuşind să cucerească medalia de bronz, în limitele categoriei 52 de kilograme. 
 
Prestaţia arătată de Ionuţ la Bacău  a fost lăudată de Gheorghe şi Alexandru Stan, antrenorii secţiei de box ai Clubului Sportiv Târgovişte, dar şi cei care l-au descoperit pe talentatul sportiv. “Rezultat foarte bun obţinut de Ionuţ. 
 
El i-a surprins pe toţi prin urcarea pe podium. Rezultatul său a venit după multă muncă, pasiune, dorinţă şi determinare. Secţia de box a Clubului Sportiv dovedeşte în continuare că are sportivi talentaţi şi de viitor”. 
 
Un alt pugilist al Clubului Sportiv Târgovişte, Denis Constantina a încheiat pe locul 5 concursul dedicat categoriei 91 de kilograme.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: