Fetiţa de 11 ani dispărută în Dâmboviţa a fost găsită moartă, cu urme de violenţă pe corp. Principalul suspect, un cetăţean străin

Fetiţa de 11 ani dispărută în Dâmboviţa a fost găsită moartă, cu urme de violenţă pe corp. Principalul suspect, un cetăţean străin

Adriana a dispărut în drumul dinspre şcoală spre casă şi duminică a fost găsită moartă

Fetiţa de 11 ani care a dispărut de vineri după-amiază din localitatea dâmboviţeană Gura Şuţii, în drum spre casă, a fost găsită duminică moartă pe un câmp.

 
Poliţiştii spun că fetiţa prezintă urme de violenţă pe corp şi că principalul suspect este un cetăţean străin, fără a menţiona dacă este un olandez, aşa cum spun mai multe surse. Persoanele care apar pe camerele de supraveghere din curtea şcolii au fost audiate şi a fost întocmit un dosar penal IN REM sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate.
 
 
Corpul copilei a fost văzut dintr-un elicopter pe un câmp de pe raza comunei Produleşti.
 
„Referitor la fetiţa de 11 ani, din Gura Şuţii, vă comunicăm faptul că, din păcate, fetiţa a fost găsită decedată pe un câmp de pe raza comunei Produleşti. Aceasta prezintă urme de violenţă. În acest moment poliţiştii au un cerc de suspecţi", a precizat IPJ Dâmboviţa.
 
 
Poliţiştii din Dâmboviţa au căutat-o de vineri prin comuna Gura Şuţii pe Adriana, fetiţa de 11 ani dispărută după ce a ieşit de la şcoală. Au fost folosiţi în căutare câini de urmă, drone şi un elicopter. Au acţionat peste 200 de persoane: 100 de poliţişti, 30 de pompieri, 30 de jandarmi şi 100 de cetăţeni.
 
Ultimele imagini cu fetiţa dispărută în Dâmboviţa
 
În imaginile surprinse de camerele de supraveghere amplasate pe unitatea de învăţământ la care era elevă, Mihaela Adriana Fieraru a fost observată părăsind curtea şcolii alături de colegi vineri, 20 septembrie, la ora 17 şi 19 minute. Un drum de jumătate de oră de mers pe jos. Atât avea de parcurs fetiţa de la şcoală până acasă, în Gura Şuţii. Potrivit părinţilor săi, minora ar fi trebuit să ajungă acasă în cel mult o jumătate de oră, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Camera a surprins drumul spre casă până în apropierea locuinţei, la o distanţă de 300 de metri.
 
Pe camerele de supraveghere apare şi o maşină închiriată a unui cetăţean olandez.
 
     
 
„Trebuia să vină acasă şi nu a mai venit. Bănuiesc că mi-a luat-o cineva. A răpit-o. Cum este lumea, cum a luat alte fete, aşa a luat-o şi pe a mea. Nu mi-a spus spus fata ceva suspect, că s-ar fi ţinut cineva suspect de ea”, spunea mama ei sâmbătă.
 
Mărturia fratelui Adrianei

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Rudele Adrianei iau în calcul varianta răpirii în scopul traficului de organe, după găsirea cadavrului fetei

 

 

FOTO Adevărul 

Imagini din aceeasi galerie
  • FOTO Adevărul 
  • FOTO Adevărul  
  • FOTO Adevărul  
  • FOTO Adevărul  
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: