Un cunoscut interpret de muzică populară a încercat să se sinucidă în camera de hotel. Artistul a fost diagnosticat cu „sindrom depresiv“

Un cunoscut interpret de muzică populară a încercat să se sinucidă în camera de hotel. Artistul a fost diagnosticat cu „sindrom depresiv“

Anton Achitei. FOTO: YouTube.com

Interpretul de muzică populară Anton Achiţei a venit la Suceava pentru a înregistra câteva melodii şi a încercat să se sinucidă într-o cameră de hotel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cunoscutul interpret de muzică populară Anton Achiţei a activat câţiva ani în cadrul Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” al Consiliului Judeţean Suceava, după care s-a mutat în Bacău.

La sfârşitul lunii trecute a venit la Suceava pentru a înregistra câteva piese muzicale. S-a cazat la un hotel, iar, în noaptea de 29 spre 30 noiembrie s-ar fi dus în baie şi s-ar fi tăiat cu o lamă la încheietura şi în zona antebraţului mâinii stângi.

Cu toate că a sângerat destul de mult, cântăreţul a supravieţuit, ba mai mult, s-a speriat şi si-a sunat un prieten căruia i-a povestit ce a făcut. Prietenul lui Achiţei a sunat la recepţia hotelului, iar angajaţii unităţii de cazare au cerut sprijin medical. 

Anton Achiţei a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”, unde a fost diagnosticat cu „sindrom depresiv”. Surse neoficiale susţin că interpretul de muzică populară ar fi refuzat să accepte internarea în Secţia de Psihiatrie şi a fost internat pe o altă secţie ca să primească îngrijiri medicale. În perioada următoare, el va fi expertizat psihiatric. Anton Achiţei are 73 de ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: