Peste 70.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost găsite în Suceava, ascunse în buşteni într-un tren de marfă

Peste 70.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost găsite în Suceava, ascunse în buşteni într-un tren de marfă

Ţigările au fost descoperite în Punctul de Trecere a Frontierei Vicşani. FOTO: Arhivă Adevărul

Peste 70.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost găsite, vineri, în Punctul de Trecere a Frontierei Vicşani, ascunse în interiorul buştenilor aflaţi într-o garnitură de tren, arată Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat a Poliţiei de frontieră Suceava, vameşii au descoperit mai multe pachete cu ţigări ascunse în interiorul unui buştean dintr-o garnitură de tren din Ucraina care transporta buşteni. Garnitura de tren din Ucraina a intrat, vineri, în ţară prin PTF Vicşani, iar la controlul făcut de vameşi în staţia C.F. Dorneşti, cu aparatura specifică din dotare, în interiorul unui buştean au fost observate mai multe pachete cu ţigări, arată Mediafax.

În această situaţie, vameşii au cerut sprijinul poliţiştilor de frontieră, care au preluat cercetările. Astfel, echipa mixtă a făcut un control amănunţit asupra buştenilor, ocazie cu care a fost descoperită, în interiorul acestora, o impresionantă cantitate de ţigări. Potrivit purtătorului de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei, Radu Lungu, au fost depistate peste 70.000 de pachete de ţigări, iar inventarierea continuă.

CITIŢI ŞI:

Ţigări de contrabandă depistate în trei depozite ilegale din Turnu Severin

VIDEO Patru maramureşeni depistaţi cu ţigări de contrabandă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările