Pompierii din Urziceni au salvat un ied căzut într-o fântână adâncă de 15 metri

Pompierii din Urziceni au salvat un ied căzut într-o fântână adâncă de 15 metri

Operaţiune dificilă de salvare la Alexeni FOTO ISU Ialomiţa

Pompierii din Urziceni au salvat joi seară un ied care căzuse într-o fântână dezafectată, adâncă de aproximativ 15 metri. Operaţiune de salvare a avut loc în comuna Alexeni.

Un echipaj de salvatori din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni a intervenit, joi, 13 mai, în jurul orei 19.00, pentru salvarea unui ied căzut într-o fântână dezafectată, adâncă de aproximativ 15 metri, aflată pe o proprietate individuală din comuna Alexeni.
 
Cu ajutorul echipamentelor specifice de salvare din medii ostile aflate în dotarea autospecialei, militarii au reuşit după aproximativ două ore să recupereze iedul şi să-l aducă la suprafaţă. Au urmat câteva minute de resuscitare, cu speranţa că îşi va reveni. La un moment dat, ieduţul a deschis ochii şi a respirat din nou, salvatorii reuşind să îl readucă la viaţă. Iedul a rămas în grija proprietarului care a asistat cu sufletul la gură la întreaga operaţiune de salvare.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările