Casieriile RAJA, închise a doua zi de Rusalii. Unde se pot plăti facturile

Casieriile RAJA, închise a doua zi de Rusalii. Unde se pot plăti facturile

Casieriile vor fi închise a doua zi de Rusalii FOTO Adevărul

Luni, 21 iunie 2021, a doua zi de Rusalii, casieriile RAJA şi compartimentele care desfăşoară activităţi de lucru cu publicul vor fi închise.

Ştiri pe aceeaşi temă

Abonaţii pot folosi serviciile online pentru efectuarea plăţilor, precum contul de client RAJA (accesibil pe pagina web www.rajac.ro sau prin aplicaţia de mobil), transfer bancar sau direct debit. Clienţii care nu au acces la soluţiile de plată la distanţă pot achita facturile la punctele de plată Pay Point/Payzone, Westaco şi în incinta magazinelor „La doi Paşi”.
 
În această perioadă, activitatea structurilor RAJA SA care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă şi de preluare/tratare a apelor uzate se desfăşoară fără întrerupere.
 
Pentru eventuale disfuncţionalităţi survenite la nivelul infrastructurii de apă şi canalizare, abonaţii societăţii pot apela numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924, accesibil 24 de ore din 24. Echipele de intervenţie sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistem, astfel încât utilizatorii serviciilor noastre să poată beneficia de acestea la parametri optimi.
 
Începând de marţi, 22 iunie, societatea îşi va relua programul normal de lucru.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările