Bebeluş salvat ca prin minune de medici, de Crăciun. Copilul s-a născut cu grave complicaţii

Bebeluş salvat ca prin minune de medici, de Crăciun. Copilul s-a născut cu grave complicaţii

Nou-născutul a fost salvat de medici FOTO Salvaţi Copiii

Un bebeluş născut cu grave complicaţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia a fost salvat de medicii neonatologi. Minunea s-a petrecut chiar pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, când bebeluşul s-a născut la termen, dar cu probleme de sănătate.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Eforturile medicilor nu au fost însă în zadar, iar bebeluşul a fost stabilizat, fiind în prezent în afara oricărui pericol.
Medicii spun că mama copilului nu a fost monitorizată în timpul sarcinii, nefiind luată în evidenţă de niciun medic pentru că nu s-a prezentat la controale. În prima zi de Crăciun, ea a ajuns cu ambulanţa la spitalul din Slobozia pentru a aduce pe lume un copil. Naşterea a fost una dificilă, bebeluşul având mai multe complicaţii. Din fericire, echipa medicală a reuşit să-l salveze, iar în prezent micuţul, care a cântărit 3500 de grame, se află în afara oricărui pericol. Pe el îl aşteaptă acasă alţi cinci frăţiori. În prima zi de Crăciun, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, s-au născut 3 copii.
 
Vă recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: